Златимир Йочев е новият водещ на България сутрин“ по Bulgaria ON

...
 Златимир Йочев е новият водещ на България сутрин“ по Bulgaria ON
Коментари Харесай

Сутрешният блок на Bulgaria ON AIR – единствен с екранна двойка в национален ефир


 Златимир Йочев е новият водещ на „ България заран “ по Bulgaria ON AIR. Журналистът става част от единствената екранна двойка на утринен блок в народен ефир, дружно с  Лора Инджова,  от 16 октомври. Водещият се причислява към екипа на малкия екран в резултат на програмната смяна тази есен с нови лица и излъчвания.  %d0%bb%d0%be%d1%80%d0%b0-%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%b2%d0%b0

  Златимир  има дълготраен и разнороден опит в специалността, като преди да стане част от Bulgaria ON AIRе работил като кореспондент, редактор, сценарист, водещ на утринен блок и потребителско предаване, водещ на централни вести, създател на документални филми и туристическо шоу.

 „ За човек, който обича да лети, имам вяра, че това е значима стъпка от моята via pontica. Миграционният път си има своя логичност и правила и аз считам, че Bulgaria ON AIR е мястото, в което един свободен, търсещ и любопитен към света публицист може да разгърне своя капацитет. И зрителски, и професионално съм срещу апокалиптичното звучене в медиите, по тази причина пристигам в утринния блок, в който то отсъства. Няма да укривам своята усмивка и темперамент пред феновете “, разяснява Йочев.

 Динамиката в „ България заран “, който към този момент ще се излъчва всеки делник от 6,15 до 9,00 часа, също ще се промени от 16 октомври – и Лора Инджова, и Златимир Йочев постоянно ще водят изнесени студия от местата, на които се случват значимите за феновете събития.

 На 16 октомври от 10,30 до 12,30 часа потегля и новото начин на живот предаване на Bulgaria ON AIR –  „ околоСВЕТСКО “,  с водещ и Бойка Делиева, позната о т съботно-неделния утринен ефир и  Константина Живова , която до момента беше част от „ България заран “. В предаването феновете ще открият настоящите всемирски вести с коментар, срещи с известни хора в по-личен и любопитен проект, културни тематики, на практика препоръки от сферата на здравето, хубостта, модата, стайлинга, спорта, кулинарията и други. Продуцент на предаването е опитният публицист и ТВ продуцент Румяна Симеонова.

Наскоро се обновиха и новините на Bulgaria ON AIR. Към екипа се причисли Константин Динчев – той е водещ на късната емисия от 21,30 часа в делничните дни. Водещата и интернационален редактор на Новините ON AIR Мартина Ганчева, която е и постоянен създател на в. „ Труд “, стана и продуцент на централните излъчвания, а досегашният продуцент Вероника Чанева стана и лице на новините.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР